У Харкові в автомобілі Держслужби охорони, на якому втік з місця злочину нападник на інкасаторів, ймовірно, перебуває міліціонер.

Як передає УНІАН, про це повідомив журналістам на брифінгу біля місця злочину начальник ГУ МВС України в Харківській області Олег Демченко.

Відео дня

За його словами, двоє працівників ДСО та один інкасатор здійснювали інкасацію в одному з ломбардів поруч із супермаркетом “Класс” на вулиці Командарма Корка. На інкасаторів, зі слів очевидців, напав один чоловік. Він заволодів службовим автомобілем інкасаторів Hyundai Tucson сріблястого кольору.

Демченко зазначив, що водій загинув на місці пригоди. Один з міліціонерів, ймовірно, залишився в автомобілі, який захопив нападник. Третій міліціонер живий, однак його місце знаходження та статус є таємницею слідства.

Демченко додав, що інкасаторський автомобіль зник у напрямку виїзду з м. Харкова до кордону з РФ. По області введено план перехоплення “Сирена” з метою виявлення викраденого автомобіля та нападника.

На місці злочину зброю не виявлено. Дані про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На місці злочину працюють експерти.

Як повідомляв УНІАН, напад на інкасаторів у Харкові стався сьогодні о 18-й годині. Нападники зникли з місця злочину, захопивши службовий автомобіль міліціонерів.

Внаслідок нападу один працівник ДСО загинув під час виконання службових обов`язків.