14 вересня міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко під час перебування на Харківщині вручив ключі від нових службових автомобілів підрозділам харківської міліції.

Як повідомили УНІАН в Управлінні зв’язків із громадськістю МВС України, міліцейський автопарк поповнено 30-ма легковиками Toyota Prius з гібридними силовими установками, які будуть знаходитись у користуванні підрозділів громадської безпеки, а саме в полку патрульно-постової служби, підрозділах ДАІ та «Беркут».

Відео дня

"Мешканці Харківської області повинні відчувати постійну підтримку та захист з боку органів внутрішніх справ, особливо в питаннях забезпечення належної охорони громадського порядку, – наголосив очільник МВС України Віталій Захарченко. - Я впевнений, що особовий склад харківської міліції спроможний виконувати поставленні завдання на високому рівні. Отримавши нові транспортні засоби, правоохоронці будуть діяти ще ефективніше та оперативніше реагувати на злочини та правопорушення".


Фото: МВС України

Захарченко розповів харківським міліціонерам, що МВС України закупило 1200 гібридних автомобілів марки Toyota. За попередніми оцінками фахівців, застосування підрозділами міліції автомобілів Toyota Prius дозволить істотно скоротити витрату палива.