550 курсантів-першокурсників Харківського національного університету внутрішніх справ склали присягу працівника ОВС. В урочистостях взяв участь міністр Віталій Захарченко.

У Харкові 550 майбутніх міліціонерів присягли на вірність Україні
Як повідомили УНІАН в Управлінні зв’язків із громадськістю МВС України, від імені колегії Міністерства внутрішніх справ України і себе особисто Віталій Захарченко привітав юнаків і дівчат.

«Нехай у вашому подальшому житті офіцерська честь для вас буде понад усе. Докладайте усіх зусиль, щоб сприяти підвищенню престижу правоохоронця та підвищувати авторитет МВС. Пам’ятайте, що віднині для кожного з вас слова присяги – це Закон, а щоб його виконувати, необхідно бути не лише професіоналом, а й мати високі моральні й фізичні якості. Ми закликаємо вас любити Україну, дотримуватися Конституції, наполегливо опановувати знання, поважати та шанувати викладачів і наставників, батьків і товаришів по службі. Бажаю вам здоров’я, щастя та успіхів в нелегкій, але почесній справі правоохоронця», – зазначив Захарченко.

Відео дня

У Харкові 550 майбутніх міліціонерів присягли на вірність Україні

Також зі словами вітання звернулися до першокурсників запрошені гості. Усім присутнім курсанти подарували музичну композицію «Міліцейська присяга».

Наприкінці Віталій Захарченко та Сергій Гусаров особисто поспілкувалися з курсантами університету та їхніми батьками.