Учора ввечері неподалік від столичного Майдану Незалежності охорона Майдану напала на трьох працівників міліції, які знаходились при виконанні службових обов’язків, поранивши одного із них.

Як повідомили УНІАН в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС України, під час нападу одному із правоохоронців одразу був нанесений удар ножем.

”Захоплених правоохоронців утримували в будинку КМДА. Зараз поранений звільнений та вже госпіталізований, йому надається допомога. Доля ще двох міліціонерів невідома”, - зазначили в МВС.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, на вул. Грушевського у Києві пізно ввечері 24 січня мітингувальники поновили активність по відношенню до міліції.

Зокрема, вони знов підпалили весь ланцюг шин, які знаходяться на першій барикаді - від колонади стадіону Динамо до прилеглих навпроти будинків. У свою чергу, співробітники МВС підсвічують прожекторами територію, на якій знаходяться протестуючі. Час від часу лунають вибухи, схожі на світло-шумові гранати, чутно постріли, характерні для травматичної зброї.