Міліція перевіряє інформацію про зникнення одного з лідерів Автомайдану Дмитра Булатова.

Як повідомили УНІАН у Відділі зв`язків з громадськістю Головного управління МВС України в місті Києві, сьогодні в деяких ЗМІ та соціальних мережах з`явилася інформація про зникнення одного з лідерів Автомайдану Булатова. Його місце перебування зараз невідоме.

Головне управління МВС України в місті Києві заявляє, що станом на 16 годину до міліцейських столичних підрозділів не надходило жодної офіційної заяви про зникнення громадянина з таким прізвищем. Окрім цього, серед осіб затриманих за різні правопорушення людини з такими персональними даними також не має.

Відео дня

Наразі правоохоронцями перевіряється ця інформація.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 23 січня, активісти Автомайдану заявили про зникнення Булатова.

За даними видання, востаннє на зв`язок Булатов виходив увечері 22 січня. Останнім часом Булатов переховувався, однак виходив на зв`язок.

Пізніше активіст Автомайдану Сергій Поярков заявив, що перед зникненням Булатов повідомляв, що дізнався якусь важливу інформацію.

Поярков повідомив, що вчора спілкувався з Булатовим телефоном і той був у доброму гуморі. «Після обіду він перестав брати слухавку», - додав Поярков.

Напередодні, відзначив активіст, «він (Булатов – УНІАН) казав, що має якусь дуже цікаву інформацію, не хоче говорити, але це буде інформація-бомба, він з кимсь ввечері буде зустрічатися».