16 січня заступник міністра внутрішніх справ України – керівник апарату Сергій Лекарь відвідав Рівненську область.

Як повідомили УНІАН в обласному управлінні міліції, посадовець представив особовому складу нового начальника УМВС України в Рівненській області. Ним став полковник міліції Дмитро Лазарєв.

Автопарк міліції Рівненщини поповнився новими авто
Представлення нового начальника УМВС

Відео дня

Під час офіційного представлення Сергій Лекарь наголосив, що пріоритетними завдання міліції є зміцнення довіри населення. «Необхідно налагоджувати співпрацю з людьми і громадськими організаціями, плідно працювати із ЗМІ, координувати роботу із місцевими органами державної влади та самоврядування. На таких принципах повинна базуватися робота органів внутрішніх справ», – наголосив заступник міністра внутрішніх справ України.

Окрім цього, чиновник вручив ключі від сімнадцяти автомобілів «Тойота Пріус» працівникам Державтоінспекції та патрульної служби.

Автопарк міліції Рівненщини поповнився новими авто
Вручення ключів від автомобілів «Тойота Пріус»

«Ці автомобілі є дійсно надійною підтримкою для забезпечення охорони громадського порядку, для безпеки та профілактики правопорушень», – зазначив Сергій Лекарь.

У міліції наголошують, що на цих автомобілях правоохоронці будуть патрулюватимуть вулиці Рівного та інші населені пункти області. У міліції переконані, що це допоможе правоохоронцям працювати більш ефективно, щоб потреба громадян у захисті їх прав та свобод задовольнялась якомога більш кваліфіковано та якісно.

Пізніше заступник міністра внутрішніх справ України та новопризначений начальник УМВС України в Рівненській області поклали квіти до пам’ятника загиблим правоохоронцям.

Автопарк міліції Рівненщини поповнився новими авто
Покладання квітів до пам’ятника загиблим правоохоронцям